Ook dit jaar organiseren wij onze jaarlijkse online ‘NIIOS Cornea Evening’ op vrijdag 20 mei 2022. Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

De editie van dit jaar hebben we in een sprankelend nieuw jasje gestoken en is opnieuw gevuld met vertrouwde inhoud van hoge kwaliteit. Live vanuit een tv-talkshow studio – die voor de gelegenheid in NIIOS kleuren gehuld zal zijn – zullen we de laatste ontwikkelingen bespreken en nieuwe perspectieven uitwisselen over ons gedeelde interessegebied: het hoornvlies.

In aanwezigheid van het NIIOS-team en gasten uit binnen- en buitenland, en met uw online bijdrage, belooft dit unieke evenement weer een zeer interessante avond te worden

Nieuwsgierig naar het programma? Klik dan op onderstaande button. Via deze link kunt u zich ook inschrijven voor het event. Naast het live-evenement op 20 mei zijn er twee extra uitzenddata beschikbaar. U kunt dus de datum kiezen die in uw agenda past.

We kijken ernaar uit om online met u in contact te komen.

Goed om te weten: Tijdens deze avond zal er in het Engels worden gecommuniceerd. (Link naar NIIOS Cornea Evenings – NIIOS)